Як зробити весілля феєричним, таким,щоб воно запам'яталось?

26.09.2015

 

Як зробити весілля феєричним, таким,щоб воно запам'яталось?

  Тобі дуже хочеться, щоб твоє весілля було особливим. Щоб запам'яталось приємними спогадами гостям та стало унікальним для тебе. Повір мені, твоє весілля буде неймовірним, тому що це історія твого кохання. Про цей день, ти пам'ятатимеш все життя. А також він стане казковим для твоїх гостей, якщо ти подумаєш про родзинку твого весілля. Та особливо, якщо ти з коханим будеш насолоджуватися своїм святом, випромінювати позитив і щирість. Найбільше на весіллі запам'ятовуються емоції. І якщо ти будеш світитися від щастя і передавати свій настрій гостям, весілля буде вдалим. Повір моєму досвіду.

    Далі давай придумаємо з тобою родзинку твого свята. Для гостей нею може стати фотозона. Цікава зона де гості можуть зробити фото на згадку. Біля неї можна поставити чисті листочки і фломастери, на них гості матимуть можливість написати тобі побажання і сфотографуватися з ним. Також зараз ми маємо можливість одразу надрукувати фото на весіллі. Це оригінальний і чудовий подарунок твоїм гостям. Підготуй красиві стилізовані рамочки для фото і тоді цей подарунок стане пам'ятним для гостей.

    Якщо ти хочеш здивувати своїм подарунком та справити приємне враження - приготуй смачне варення, яке розлий у стилізовані до твого весілля баночки. А на самому весіллі, покажи відео, як ти готувала саме це варення. Гості заберуть додому частинку твоєї любові і тепла до них. Це стане приємною подякою їм за те, що вони прийшли на твоє свято.

      Також, ти можеш подарувати своїм гостям квіти у горщику. Вони будуть доглядати за ними вдома і згадувати твоє весілля. Такий красивий подарунок для гостей.

   Обов'язково подумай, які розваги ти запропонуєш своїм гостям. Твоє свято повинно бути наповнене шоу-програмою, цікавими конкурсами та постановками для гостей. Зроби також солодкий подарунок гостям, подай їм на весіллі морозиво!

  Загалом, якщо підсумувати, щоб твоє весілля стало феєричним та запам'яталось, потрібно зробити так, щоб всіх охоплювало море позитивних вражень та емоцій. Бажаю тобі креативу.

З повагою,Ольга Лінтур.

НАШІ СВЯТА