Пропав ентузіазм в підготовці до весілля?

12.10.2015

Доброго дня, друзі.

Сьогодні, я вирішила написати вам на таку особисту тему,  як що робити якщо пропав ентузіазм у підготовці до весілля...?
У тебе таке бувало? Коли на початку ти вся гориш, хочеш, бачиш, знаєш, що і як повинно бути.... А через деякий час, воно ніби забувається, трохи притупляються емоції і процес підготовки починає тормозити. Процес відкладається у часі. І добре, якщо ти вчасно відновишся і розпочнеш все знову, і набато гірше якщо ти почнеш панікувати в останні моменти, що ще багато невирішених питань.
Це ніби, як коли ти прийняла рішення дотримуватися дієти, ходити в тренажерний зал, а твій коханий їсть солодощі перед тобою і перший тиждень ти стрімко тримаєшся, перший місяць ще стримуєшся, а наступного думаєш ну нічого страшного, якщо і я з'їм шматочок. І так потрохи ентузіазм проходить і про дієту ти і зовсім забуваєш.
У підготовці до свята важливі всі деталі. Це робота. Я вам відверто кажу, що це дійсно іноді виснажлива робота. І ти будеш кайфувати від процесу тільки тоді, якщо тобі це подобається. А якщо це впринципі для тебе нова справа і живеш ти в житті зовсім іншим, наприклад ти лікар, то підготовка до весілля стане для тебе на початку дуже цікавою, а вкінці зовсім винажливою. Бо це не справа твого життя і вникати в нові тенденції і щодня читати на тему весілля, тебе особливо не захоплює. Я вам пишу, для того, щоб ви зрозуміли, що організатор - це така сама професія, як і лікар, пекар та інші.
Тому, якщо у вас пропав ентузіазм, підготовка зупинилась, ви дещо заплутались кого вибрати, подумайте про такий варіант, як хоча б прийти до нас на безкоштовну консультацію. Це дасть вам нові враження, нові емоції і можливо навіть ви приймете нові рішення.
Бажаю вам вдалого дня та захоплення від вашої професії smiley



З повагою,Ольга Лінтур

НАШІ СВЯТА