Приватна вечірка

11.09.2015

У вас незабаром День народження чи інше свято і ви хочете його відсвяткувати весело? Тоді звертайтесь до нас, якщо ви бажаєте яскравих вражень та все легко організувати.

Якщо ви хочете відсвяткувати День народження вдома, але не бажаєте цілий день готувати ви можете скористатися нашою послугою кейтерингу. На практиці під кейтерингом мається на увазі не тільки приготування їжі і доставка, а й обслуговування персоналом, сервіровка, оформлення столу, розлив і подача напоїв гостям і тому подібні послуги. У нас ви зможете замовити ваші улюблені страви з доставкою додому та при бажанні професійним обслуговуванням.

Або можливо ви хочете влаштувати в себе дома справжній бар з різними коктейлями, тоді ми пропонуємо скористатися нашою послугою бармен додому. Професіонал своєї справи, справжній бармен з різними напоями завітає до вас додому, щоб зробити ваше свято феєричним та цікавим.

Чи ви думаєте, як організувати день народження дитині? Ми вам допоможемо. Наші професійні аніматори легко розважатимуть ваших діток і створять їм незабутнє свято. Також ви можете замовити у нас спеціальні атрибути до дня народження дитини.

Заклад під ключ. Також приватна вечірка - це можливість замовти один із закладів Ужгорода, який буде працювати виключно для вас протягом цілого вечору.

Ми працюємо для Вас з любов'ю.

НАШІ СВЯТА