Порада дня. Декор та флористика

21.08.2015

Декор та флористика - весільна краса

       Декор та флористика - весільна краса. Одразу тебе попереджую, думай про декор з самого початку. Одразу, коли ти визначилася з рамками бюджету, відклади певну суму на декор. Не чекай того моменту, коли ти вже все замовила і в тебе вже не залишилося грошей, а ще потрібно організувати декор. Це груба помилка, тому що не буде цікавих фотографій і не буде красивого відео, якщо ти своє весілля прикрасиш повітряними кульками або штучними квітами. Це минуле, забудь про це. Ти живеш у сучасному світі і якщо твій бюджет на флористику обмежений подумай, як обійтися без неї, сьогодні є багато альтернативних варіантів, зокрема у еко-стилі чи використай багато свічок, кружева, дзеркал, зелені.

        У нас під флористикою і декором розуміють, що це буде робити одна людина, але не завжди це так. Тому коли ти приходиш до декоратора уточнюй, чи працюють вони з флористикою, чи її потрібно замовляти окремо. Як правило всі хороші декоратори, навіть якщо вони самі не працюють з флористикою, мають напарників, які роблять для них композиції. Одразу скажу, флористика – це надзвичайна краса, яка коштує не малих грошей. Дехто чомусь на декор виділяє 3000- 5000 грн і думає, що цього буде достатньо і виїзну прикрасимо, і в залі композицій наробимо і зону, де сидять молодята прикрасимо. Ви помиляєтесь, для красивого прикрашення – це дуже мало. На сьогодні середня вартість декору це 10 000 грн і цього мало, хто має можливість виділяйте більше. Можливо, я когось тепер дивую, тоді варто на самому початку подумати про красивий зал, що не потребує декорацій і відмовитися від виїзної.

          Якщо ви хочете особливе свято, індивідуальне свято з красивими декораціями, щоб все було підсвічено професійним світлом, щоб все було чарівно і дух перехоплювало, думайте про це на початку, тоді коли ви вирішили одружитися, коли ви звернулися до організатора, розкажіть яке весілля ви хочете і на який бюджет розраховуєте. Якщо у вас не має обмежень по бюджету, я вас щиро вітаю. Тоді ми з вами можемо зробити таке весілля, де кожна найменша деталь буде підкреслювати його особливість. Твоє весілля, втілення твоїх мрій. Подумай, про що ти мріяла і тоді обирай.

НАШІ СВЯТА