Для чого вам потрібен весільний організатор?

15.09.2015

Для чого вам потрібен весільний організатор?

Кожна пара коли починає підготовку до власного весілля хоча б один раз задає це питання.

Мені дуже подобається порівняння,яке використовує Ольга Єрмілова.

"Уяви собі просту ситуацію - Ти поставила собі мету схуднути. Для початку вирішила сісти на дієту і купити абонемент в тренажерний зал. Перший тиждень Ти повна ентузіазму. Два дні їси одні овочі і п'єш кефір. На третій із жадібністю задивляєшся на коханого, який їсть дуже смачне м'ясо, а на десерт замовляє обожнюваний чізкейк. Він, до речі, відразу заявив, що Ти, звичайно, можеш худнути, але він від цього страждати не збирається і відповідно обмежувати себе не буде. Але Ти стійко тримаєшся! На четвертий день Ти, пересиливши себе, нарешті, приходиш в тренажерний зал і стоїш в заціпенінні - і що з усім цим робити? Зрештою Ти все-таки розбираєшся і навіть починаєш регулярно його відвідувати - але кубики на животі так і не з'являються. Ентузіазм вщухає. І Ти, в черговий раз, проходячи повз свого улюбленого кафе, не витримуєш ...

Знайома історія? Думаю, вона відома кожному. І справа зовсім не в Твоїй силі волі або слабкому характері. Організувати когось завжди легше, ніж себе самого. Це аксіома.

А тепер давай подивимося на цю ж ситуацію з іншого боку. Та ж мета схуднути й ті ж дії - тренажерний зал і дієта. Але цього разу, прийшовши в зал, Ти вже не збираєшся займатися сама, а береш персонального тренера. Він підбирає для Тебе вправи, виходячи з того, чого саме Ти хочеш досягти, рекомендує дієту, а головне підтримує Тебе! Він дзвонить і нагадує про те, що завтра у тебе тренування, а коли Ти кажеш, що втомилася і, можливо, не прийдеш, мотивує Тебе, нагадуючи про Твої цілі. Він стає для Тебе не просто тренером, а, в першу чергу, Твоїм однодумцем. І не важливо, чи розуміють Тебе Твої знайомі або наречений, у Тебе є хтось, хто завжди Тебе підтримує в Твоїй меті. А значить, у Тебе все виходить.

Роль весільної агенції ідентична."

Роль весільної агенції реалізувати Твою мрію, втілити задумане в життя, підтримувати тебе в ході підготовки до весільного дня. В тебе завжди буде людина, на яку повністю зможеш покластися, віддати всі турботи. А найголовніше весільний організатор підбере для тебе тільки професійну команду, тому що за роботу кожного він несе персональну відповідальність.


Якщо ти хочеш комфортно провести свій весільний день і розслабитись у повній мірі, відпочити і розпочати новий етап свого життя з посмішкою, тоді тобі до нас, замовляй весільного організатора.

Якщо ти хочеш жити в напрузі і взяти все в свої руки, тоді не плач у день весілля. Я хочу, щоб кожна наречена на своєму весіллі відпочивала і спостерігала як її мрія втілюється в життя. Тому я і відкрила Організацію свят "Феєрія", для того, щоб чути такі відгуки.

Обирайте найкращих, цінуйте свій час!

З повагою,Ольга Лінтур


НАШІ СВЯТА